Lämpöneulaus

Lämpöneulaus edustaa uusinta tekniikkaa couperosan, hiusverisuonten, teleangiektasioiden sekä punaisten pistemäisten verisuoniluomien poistossa. Kosmeettisesti häiritseviä suonia voi esiintyä kaikilla vartalon eri alueilla ja yli 70% aikuisväestöstä kärsii niistä ennemmin tai myöhemmin.

  • Hiussuonet häviävät useimmiten heti
  • Voidaan käyttää myös vartalolla
  • Suhteellisen kivutonta
  • Kaiken värisille ihoille
  • Kaikkina vuodenaikoina

Lämpöneulauksella kasvoilla ja vartalolla olevat pintaverisuonet kuumennetaan radiofrekvenssin avulla ja saadaan häviämään näkyvistä. Hoito hyydyttää veren ja sulkee suonen. Hoito voidaan tehdä kaiken värisille ihoille ja sillä pystytään hoitamaan pieniä, halkaisijaltaan alle 1mm suonia sekä alueita, joita ei voi käsitellä vaahtoruiskutuksella tai laserilla.

Hoito on tehokasta. Hoitolakäynnin aikana (30min) ehtii poistamaan 80-100 cm pintaverisuonia. Useinmiten suoni poistetaan kertahoidolla, tarvittaessa hoito uusitaan kolmen viikon kuluttua. Keskimäärin asiakkaat käyvät hoidossa 1-3 kertaa. Hoito uusitaan 3 viikon kuluttua. Hoidon jälkeen voi heti palata arkipäivän rutiineihin.
Vartalokärittelyssä saattaa hoidon jälkeen iholle ilmaantua punottavia näppylöitä, jotka muuttuvat pieniksi pistemäisiksi ruviksi. Ruvet häviävät 4-5 viikon kuluessa. Käsvokäsittelyssä rupia ei yleensä synny ja mahdollisen punoituksen voi jo seuraavana päivänä peittää meikillä.

Lämpöneulaushoitoa ei ole tarjoitettu tapauksille, joissa on takana ”sairaita” ruokkivia suonia. Jos jaloissa esiintyy ruokkivia suonia (suonikohjutautia tai läppäviallisia suonia). Ne tulisi käydä hoidattamassa ennen lämpöneulaushoitoa vaahtoruiskutuksella tai suonensisäisellä laserilla verisuonikirurgin vastaanotolla.